Kuceimace.com Community guidelines

Želeli bismo da Kuceimace.com bude sigurno, zabavno i pozitivno mesto za svakoga. Uključite se koliko je moguće jer stvorili smo ovaj "šareni svet" za Vas da ga Vi sami izgrađujete. Želeli bismo da naši drugari steknu najbolje moguće iskustvo i stoga evo nekih osnovnih pravila.

Želeli bismo da:

Budete kulturni
To je veoma jednostavno, budite uljudni prema svojim drugarima na Kuceimace.com. Ako imate savete, priče, fotografije koje želite podeliti, učinite to, ali pravilo je da sve to bude prikladno tako da može da čita i gleda i dete. Mi ne odobravamo zlostavljanje bilo koje vrste, pa ako budete svedok nekog zlostavljanja, molimo Vas da nam prijavite. Pratićemo sadržaj na Kuceimace.com kako bi bili sigurni da se Community guidelines poštuje. U isto vreme nadamo se da ćete i Vi kao korisnici uzeti aktivnu ulogu da naš "šareni svet" ostane sigurno, zabavno i pozitivno mesto za sve.

Postavljate sadržaj koji ste sami stvorili
Mi želimo da čujemo šta imate da kažete. Podelite svoje znanje, priče, fotografije i iskustva jer to je priroda Kuceimace.com i svako ima pravo da da svoj doprinos. Samo Vas molimo da budete sigurni da je sadržaj koji postavljate Vaš lični, nemojte postavljati ništa što nije Vaše.

Budite obazrivi
Stvorili smo novu mrežu za obožavaoce kućnih ljubimaca i njihove kuce i mace. Lepo je imati ovakvo mesto za upoznavanje novih drugara sa kojima se možete družiti, igrati i šetati u parku... ali Vas savetujemo da budete obazrivi kada nekoga srećete po prvi put i pratite neka osnovna pravila: sastanite se na javnom mestu, povedite sa sobom još nekog prijatelja, oslonite se na svoju intuiciju.

Zabavite se
To je naš osnovni cilj. Zato šta čekate, pridružite nam se i zabavite se. Uživajte!

Nemojte činiti
Nemojte postavljati sadržaj koji je nezakonit ili zabranjen. Želimo da Vaše učešće bude korisno, prijateljsko i zabavno. Ne treba ni reći, ali Vas molimo da ne postavljate ništa uvredljivo, ilegalno, uznemiravajuće, zlostavljajuće, sa seksualnom orjentacijom, jezivo i vulgarno u bilo kom obliku i formi.

Nemojte postavljati lične podatke
Radi Vaše vlastite sigurnosti nije preporučljivo da postavljate bilo kakve lične podatke npr. broj telefona, adresu...